Ατομική συνεδρία

Τί περιλαμβάνει;

Οι συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες διαρκούν μία ώρα και στην γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία κυμαίνονται από 15-25 συναντήσεις ανάλογα με το αίτημα του θεραπευόμενου.

Η ατομική συνεδρία ξεκινά με λήψη ιστορικού του θεραπευόμενου, αναλύονται τα βασικά αιτήματα –στόχοι της θεραπείας και καθορίζονται από κοινού περιοχές δράσης. Στην πορεία φυσικά μπορεί να προκύψουν και άλλα αιτήματα μέσα απο την διαδικασία της αυτοαποκάλυψης.

Δίδονται ημερολόγια καταγραφής συμβάντων, σκέψεων, συναισθημάτων και αντιδράσεων ώστε ο θεραπευόμενος να έρθει σε καλύτερη επαφή με το ζήτημά του και να γίνει ένας καλός παρατηρητής του εαυτού του.

 

Σε ποιούς απευθύνεται;

Σε όλους όσους αισθάνονται πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν βάζει την ζωή τους σε μια μεγάλη παρένθεση γιατί αναβάλουν συνέχεια την αντιμετώπησή του.

Σε όλους όσους δυσκολεύονται να το εκφράσουν στους γύρω τους.

Σε όλους όσους δυσκολεύονται να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Σε εκείνους που δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους.

Σε αυτούς που τους κάνει λιγότερο λειτουργικούς από όσο ήταν στο παρελθόν.

Σε εκείνους που γνωρίζουν τι συμβαίνει αλλά δυσκολεύονται να το επιλύσουν.

 

Παρακαλώ δείτε την ενότητα Ημερολόγια Περιπτώσεων

 

Συνεδρίες μέσω skype

 

Οι συνεδρίες μέσω Skype είναι ατομικές και απευθύνονται σε ανθρώπους που λόγω απόστασης ή κινητικών προβλημάτων δεν μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο.

Διαδικασία: Χρειάζεται να έχετε στον υπολογιστή σας κάμερα και μικρόφωνο και να κάνετε κατάθεση της αμοιβής σε τράπεζα, το αργότερο μια μέρα πριν την συνεδρία σας.